mandag 7. september 2015

Dagens trening og litt til!

Lille Caysingsen min begynner å bli stor, hele 14 kg er hun nå og hun er ikke tykk! Hun driver å blir veldig frempå og skikkelig malle, kjempe moro å se hvordan hun utvikler seg dag for dag. Hun er blitt sosial og trygg. I dag var vi for første gang på stasjonen på Lillehammer. Sprer litt glede til alle som ser henne. Vi fikk opplevd et tog kom inn, men det var jo ingenting! Har Scott friskt i minnet så det var godt å se at hun var så trygg og god. Ikke noe problem å gå igjennom stasjonen heller. Vi fikk sneket inn litt gå pent og kontakt trening på perrongen.

Etter det ble det i dag bare den rask tur hjem før vi dro videre til ei venninne. Der fikk Cay være med inn og fant seg noen leker og bein som egentlig var ryddet i en fin haug. Skal si hun koste seg, fikk sjarmert med seg litt snacks med hjem også.
Så stoppet vi på og fikk med oss valpetrening på Gjøvik. Sitt, stå og dekk var oppgavene i kveld. Helt greit med så lite som skjer på den halv timen, da har man mulighet til å leke litt og puste litt imellom. Cay begynner å bli kjempe fink med å kunne konsentrere seg med hunder rundt, men enda er det litt utfordringer. Utrolig stolt av henne og det hun får til! Vi har enda ingen kommandoer å vise frem, men hun kan allikevel veldig mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar