mandag 14. september 2015

En uke med masse opplevelser

Da har plutselig en ny uke gått! Denne uken har hatt mye innhold for både meg og Cay. Kort fortalt så er det bare oss to nå her.
Vi har trent litt her og der, som en kommende stjerne må gjøre. Men vi har også hilst på tre lapphunder! Oi oi oi, det var litt stas. Vesla fikk en fin leksjon i hva som passer seg og ikke, hun tok alt til etterretning og oppførte seg fint. Hun så de små tegnene hun fikk, og måtte ha noen litt større som de fleste valper må ha. Men det hele var supert for henne, de var med å lekte litt også.

Dagen etter så var vi på Rena. Jeg fikk klå litt på valpiser på fem uker, og grilla med venner jeg ikke har sett på lenge. Men fikk også noen nye bekjentskaper jeg håper å treffe igjen. Cay på sin side fikk treffe broren sin, Buck. De lekte og kosa seg på et jorde. Ganske spesielt å se hvordan to 3,5 mnd malle valper leker. Men Cay fikk kost seg. Cay fikk også hilse på "storebroren" til Buck. Han var stor, stram, staselig og mørk, men morsom å leke med. Det var helt noe annet igjen, og fin erfaring for vesla.

I dag skal Cay veies igjen, kjempe spent på hvor mye hun veier nå. Hun var større enn Buck (var heldigvis normalt). Hun vokser utrolig fort nå, men personligheten hennes kommer stadig bedre frem og det er skikkelig moro.

Cay på 3 mnd dagen
 Et par bilder fra en trening vi hadde for en stund siden

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar