tirsdag 15. september 2015

En regntung dag...

I dag har det vært regn...mye regn...Cay liker ikke regn, ihvertfall ikke i hodet. Så hun har vært ganske slapp i dag, sovet mye. Jeg fikk dratt henne med på tur i regnet, hu ble fornøyd når hun fikk løpe løs på et jorde. Også så flink på innkalling som hun begynner å bli! Når vi kom hjem så var hun jo gjennomvåt og understreka det godt. Fikk tørket henne og satt meg i sofaen. Vesla var ikke sein om å komme oppi. Stakkar lille ble kald etterhvert, så hun fikk pledd over seg...jada..der ble hun liggende gitt. Selvom hun fikk ha hodet utenfor teppet så krølla hun seg sammen så hun kom under. Ble med ett litt usikker på vinteren og den lille frøkna som elsker å ha det varmt.

Men vi fikk trent ute i regnet, og skal si FVF begynner å ta form! Hun har virkelig begynt å ta poenget med det, så nå kan jeg lukke hånda noen ganger så hun ikke går konstant på godbiten. En herlig følelse når man ser at de begynner å fatte det! Hun fikk også bare gå rundt med en ball og snuse i regnet, bare for å gjøre det hele litt mere positivt.

På kvelden tok vi oss en runde inne. Fokus på innsitter, gripe apporten og holde 1/2 sekund lenger, touch, posisjonskifter og balansere med frambena på en balansepute.Hun har hatt fremgang på alle tingene siden sist vi trente på det, så her har hun tenkt. Cay har en iver og snert i innsitten sin som jeg digger, så da er det å holde seg på den lista. Apporten er det fremgang på, hun griper bra, har lite tygging, så her er det bare å skynde seg langsomt. Touch ble en "pause" øvelse for moro skyld. Der er hun litt nølende enda, men det er en liten tanke der. Posisjonskiftene har hun en fin iver i, men nå så er hun litt for hengslete i kroppen til at det blir pent. Derfor fant jeg frem balanseputa, og den var nok ganske artig. Bare stå der og få godis liksom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar