lørdag 10. september 2016

Rallylydighetsstevne 10. sep hos Gudbrandsdal HK

Jeg er en evig perfeksjonist, er vel derfor jeg liker lydigheten så godt. Stå der i mange timer å pirke for å få 10'ern, få det helt perfekt.

Rallylydighet gir meg noe annet, jeg prøver å sette til side perfeksjonisten i meg, tenke at det viktigste er gleden og samspillet mellom meg og hunden.

Jeg er også en som vil så gjerne få til ting, få til noe, føle at jeg mestrer noe. Men så kommer perfeksjonisten i meg og ødelegger for de små seierne og gledene.

Sist torsdag trente jeg og Cay på Birkbeiner stadion sammen med rally gjengen i LBK. Jeg og Cay var ikke på samme nett, vi drev vel fra halv sju til halv ni ca (inkl noen pauser) for å få Cay til  filtrere bort de andre som også trente. Den kvelden måtte jeg grave dypt for å finne en motivasjon til å dra på stevne i dag. Målet ble å ha det gøy i ringen, få Cay til å føle at det var gøy. Perfeksjonisten måtte og skulle vike for at vi skulle ha det gøy.

I dag kom vi tidlig på plassen så Cay fikk gå rundt og ligge litt i buret sitt ved ringen en times tid før vi skulle i ringen. Den timen var gull verdt.

Cay roa seg ned, vi lekte oss litt med div artige rally øvelser og bare kosa oss. Så fortsatte vi å kose oss i ringen også. Hun snuste et par ganger og det ble et par stramme liner, men det var moro å gå med henne. Vi hadde det gøy!
Midt i banen innså jeg at jeg ikke husket om jeg hadde sett på noen skilt eller om jeg hadde gått alle. Litt black out. Men pleier å bli slik når jeg har briefet litt for mange ganger.
Viste seg på premieutdelingen at jeg hadde gått alle skiltene og gått dem riktig!

Det ble 193 poeng på oss i dag, frivillig direkte opprykk til kl 2, en av tre første premier Cay trenger til RL1 tittel. Glemte helt av bronsemerket vi skulle fått i dag, men det henter vi i morgen.

Er så utrolig stolt av lille jenta mi, vi har jobba så mye og hatt oppturer og nedturer sammen, så slår hun til med dette på debuten sin. En fantastisk frøken er hun.
Film av løpet kommer etterhvert.


Tusen takk for en fin dag alle jeg pratet med og hilste på! Det sosiale gjør mye av rallyen og moro å prate med folk man skjeldent prater med.

Da skal vi lade opp til en ny stevne dag i morgen, det blir spennende, men vi skal først og fremst ha det gøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar