onsdag 20. januar 2016

Oppdatering på Cay

Ting går slag i slag her så jeg får ikke helt tiden til å blogge.Men i kveld har vi en fri kveld så da blir  det litt tid!
Bilder tatt i desember
Cay er straks 8 måneder, føles ut som om jeg har hatt henne mye lenger enn 6 måneder! Hun har liksom alltid vært her nå. Cay har nå funnet ut at hun er malle, og en malle i hormonell tåke. Så hverdagen her er noe spennende, men med litt justeringer underveis så får vi det til. Hun har fått økt aktiviteten sin, så hun får kjenne på å være mere sliten. Men samtidig våkner hun nå hver morgen, og er super klar for en ny dag med nye utfordringer!Treningen hennes går veldig bra. Vi konsenterer oss om fire-fem ting pr uke, og den taktikken ser ut til å fungere bra på henne. Vi trener litt hver dag hjemme. Treningene i klubben har vært avlyst flere uker på rad pga at det er for kaldt. I går var vi en svipp tur på Hamar, CC stadion. Da så jeg mitt snitt i å ta fem-ti minutter med trening på nytt sted. Skal si treningen vi har gjort hjemme har virkelig gjort seg! Hun hadde ikke behov for å sjekke ut stedet, snuse rundt, men hadde treningsmodus med en gang. Hun ble noe forstyrra av folk som kom, men kom seg fort inn i modus igjen. All ære til Siv Svendsen som viste meg en "start" rutine vi kunne trene inn, så Cay kommer på nett og vi får trent kontakt. Men hun måtte få trent på det før vi dro ut i verden og trente på det. Så på en måte har kulden kommet til riktig tid. Vi har jo av ulike grunner ikke fått trent så voldsomt mye blant andre hunder og mennesker, men ser ikke ut til at hun gjør noe av det. Cay har heller fått en del verktøy og egenskaper hun kan bruke i den settingen.


Cay har begynt å skjønne de tingene vi har trent en del på dette nye året. Deriblant at hun skal ha låste frambein på sitt-dekk. Hun er ikke lenger så avhengig av håndsignaler og hjelp. En helt utrolig følelse å komme dit med henne. Hun begynner også å ha en god forståelse for på plass og trenger ikke så mye hjelp under lineføring/FVF. Flatdekk driver vi med en del også, hun begynner virkelig å få dreisen på det.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar