lørdag 26. mars 2016

Trening og sånt

Da har det plutselig gått lang tid igjen siden forrige innlegg. Mye har foregått på hjemmebane, så noen ting måtte bli satt til side. Men nå har det løsnet litt igjen!

Cay har vært igjennom en periode nå. Men den er nå på hell og jeg merker stor forskjell på frøkna. Lettere å trene og litt mere drifter. Og ikke minst mindre frustrasjon. Så det har blitt en del turer ved siden av treningen hennes, mens hun har vært på sitt "værste". Så hun har fått brukt seg godt fysiskt og vi ikke har hatt så mye frustrasjon. Nå er vi endelig igang å trener for fult igjen. Vi har trent lett hele veien da.

Jeg har fått satt opp plan på hva vi skal trene hver måned frem til juni. Så det blir spennende å se om vi følger planen. Har jo lagt den litt opp til hva jeg vil delta med henne på i år også.  Blant annet klubbmesterskap og rallylydighet stevner.

I går hadde vi en fantastisk knall trening utenfor rema 1000.En stk fornøyd og flink ftøken

Det ble bare trening på lineføring og utgangsstilling, men på et nytt sted var det veldig greit med noe så enkelt, men samtidig noe som man kan fort øke vanskelighetsgraden på.
Vi hadde vel fire korte økter. Første økten ble selvfølgelig litt så der, litt vimsete. Men hun tok seg fort sammen på økt to og ble bare knall på økt tre og fire. Leken var også super.

Alt i alt en flott trening, som for noen ville sett kjedelig ut. Men hadde masse viktige elementer med for oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar