tirsdag 25. oktober 2016

Endelig en fellestrening!

I går var vi endelig på en fellestrening. Var jo noe spent på hvordan det ville gå, når vi trente på lørdag var frøkna minimalt motivert så det ble en bytur istedenfor.


Men frøkna kom inn på plassen, sjekka litt rundt seg, og tilbydde masse kontakt! Det var mange folk og hunder der, men hun forholdt seg rolig allikevel.
Etterhvert ble vi alle stilt opp, vi jobber fortsatt ute på enden. Så skulle tannvisningen til pers...jada..en bom og en bra gjennomført! Vi var de første som fikk tannvisning, så frøkna måtte sitte til alle var ferdig. Det er hardt det for en liten flis, men hun fikk det greit til.
Så skulle vi trene hver for oss. Cay trente på mye. Kontakt i utgangsstilling, hopp stå fra sitt, enkelt dekk, lineføring, og generel ro med kontakt.
Hun ble aldri tom for energi og kunne jobbe på. Hopp stå er nok en ting som booster henne, merker det godt på henne at det er morsomt å gjøre.
Lineføringen var nydelig, en fin posisjon og hun pendlet ikke, hadde utrolig god kontakt.

Hun har tydeligvis blitt roligere rundt hunder etter 14 dager sammen med hunder. Har nok lært utrolig mye på oppholdet sitt som sitter i henne. Det er godt å se og oppleve. Hun blir jo stadig eldre også så det har nok noe å si også. Men glad for hver eneste positive boost vi får sammen!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar